Slapen bij onze mini ezels?!...Het kan vanaf 15 maart t/m 31 oktober hebben wij een fantastische 4 persoons pipowagen die u kunt huren......(max. uit te breiden naar 6 personen door middel van 2 persoons tent in de tuin door ons bij te zetten)

      

De pipowagen staat in een besloten privé tuin ,maar uiteraard wel op onze gezellige boeren mini camping, heel dicht bij de mini ezeltjes!!!!!!!!!!!!!

Is van alle gemakken voorzien,twee persoon bedstee x 2 ,keuken,toilet,douche en tv, twee lounge kussens in de prive tuin en terras waarop u heerlijk kunt ontbijten! U begrijpt hij staat garant voor een heerlijke vakantie of u nou voor een lang weekend, een midweek of week wilt komen alles kan en niks hoeft!

Hieronder vind u de huurprijzen van de pipowagen, weten of de periode dat u wilt komen vrij is? zoek vrijblijvend contact en mail naar devolharding@kpnmail.nl

De huurprijzen zijn;

- Per week 575 Euro (vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag)

- Midweek 375 Euro (maandag vanaf 14.00u tot vrijdag 11.00u)

- Weekend 325 Euro (vrijdag vanaf 14.00u tot maandag 11.00u)

In overleg zijn afwijkende huurperiodes bespreekbaar......

De huurprijzen zijn exclusief toeristenbelasting. € 1,85 per persoon per nacht, met een maximumheffing van 7 aaneengesloten nachten per verblijfsperiode. Maar inclusief gebruik van koffie,thee,suiker,melk, BBQ, beddengoed,keukengoed en eind schoonmaak! En ook de hond is welkom zonder extra kosten.