Deze maand vertellen Tess en Roos het nieuws

Hallo Allemaal dat is lang geleden ja veel te lang geleden,sorry daarvoor maar goh wat is het een drukke tijd geweest! Maar goed niet getreurd we zijn weer terug en gaan weer fris van start om het nieuws bij te houden. Wij zijn Tess en Roos en redelijk nieuw hier op stal. We komen beide uit Limburg, daar zijn we geboren en wonen nu alweer een tijdje hier op het mooie eiland Texel. Het is hier goed toeven,we hebben veel ezel vriendjes en vriendinnetjes en in de zomer delen we ons terrein met Camping gasten en ook dat is super gezellig. Dit jaar zijn er 5 veulentjes geboren. En dat is natuurlijk pret alom in de wei ,we zullen jullie wat meer vertellen over die 5 doeraken!!!!

Als eerste werd Peertje Sammy Jo hier gebracht door de ooievaar op 14 maart 2020 Dochter van Jullie Sam en Oscar. Sam is net als ons mooi bruin van kleur! Sam is lief evenwichtig en rustig en ja af en toe een echte pretletter en gek op gein uithalen.

Als Tweede werd Peertjes Keep The Faith Evi hier gebracht door de ooievaar op 23 maart vlak na Sammy dus. Evi is de dochter van Babette en Oscar , donkerder van kleur als Sam en had zelfs een hele zwarte neus! Waardoor we even dachten dat ze een nlp was ,maar nee hoor haar neusje is inmiddels wat lichter gekleurd en ook haar oogringen worden steeds lichter eigenlijk is onze Evi net een toverbal hi hi.

Na Evi kwam Peertjes Ruby Jade ter wereld op 13 april 2020 Dochter van Oscar en Ruby een mooi bont gekleurd meisje ,daarna kwam Peertjes Inti Del Sol ter wereld op 16 april 2020de mooie bruine zoon van Fanny en Oscar en als Laatste werd Peertjes Jua Sofie afgeleverd op 6 mei 2020 een mooi zwart meisje dochter van Winnie en Oscar.

Dit jaar hebben we ook afscheid moeten nemen van een paar dierbare vriendinnen. Zo zijn Molly en Katinka samen op avontuur gegaan naar de kop van Noord Holland en wonen die nu bij een lieve familie. Onze lieve vriendin ,Babette, is dit voorjaar heel ziek geworden een paar weken na de geboorte van haar dochter Evi. Ze is toen naar het ziekenhuis geweest en heeft daar ruim een week gelogeerd, ze kwam toen redelijk opgeknapt weer naar huis toe. Maar er bleek al snel dat Babette zieker was dan we dachten en ondanks dat we alles geprobeerd hebben mocht het niet baten voor Babette en is ze op 14 augustus jl, toen haar dochter 5 maanden was, aan haar laatst reis begonnen……en hier zal het zonder haar nooit meer hetzelfde zijn!

Je ziet er is weer super veel gebeurd leuke en minder leuke berichten, we gaan u vanaf nu weer proberen met regelmaat op de hoogte te houden!!

Tot de volgende keer

Hele dikke ezel knuffels van Tess en Roos

En natuurlijk van alle andere langoortjes hier bij Stal ’t Peertje