Peertjes Jack Daniel’s

En de hekkensluiter van dit jaar is Daantje ,hij is geboren op 17 juni en is de mooie zoon van Fanny en Oscar. Hij is het evenbeeld van zijn papa geworden een mooie stoer ventje die al heeel snel het hartje van een gelukkig toekomstige eigenaar heeft gestolen. Hij zal dan ook als hij oud genoeg is samen met broer Fonzie gaan verhuizen.

Peertjes Daydream Julia

Julia de mooie verrassende dochter van Julie en Oscar,want als we iets niet verwacht hadden uit deze combinatie dan is het een bont veulen,maar zo zie je maar weer met Oscar als papa is alles mogelijk!! Julia is geboren op 4 juni om 14:30 in de middag. Julia zal als ze oud genoeg is samen met haar zusje Eefje verhuizen.

Peertjes Evening Star

Eefje de mooie dochter van Winnie en Oscar,geboren op 2 mei in de nacht. Eefje is super wollig,mooi van bouw en karakter! Een lekkere kleine pluizebol waar we volop van genieten. Als Eefje oud genoeg is zal ze samen met haar zus Julia gaan verhuizen.

Peertjes Pink Floyd

Floyd is geboren op 12 april in de nacht,hij is een heerlijk klein bruin frummeltje,zooooo lief en relaxed, maar als zijn broer Fonzie wil spelen dan is hij altijd in voor een stoei partij! Floyd zal als hij oud genoeg is verhuizen en krijgt dan ook een nieuwe vriend Sjors.

Peertjes Bon Pasku Duncan

Duncan is geboren op tweede paasdag (2 april) vroeg in de ochtend,een mooi stoer fier ventje. Het is dat Oscar geen tweede man op zijn terrein duld anders was Duncan gebleven! Maar dat geeft dan een ander het geluk om hem weg te kapen en zo zal Duncan gaan verhuizen naar Germaine als de tijd daar is…..

Peertjes Happy Days The Fonz

Fonzie is geboren op 18 maart 2018 om 21.00 uur in de avond,een aankomst volgens het boekje binnen een uurtje geland, in de benen en drinken!! Met een bonte papa en een bonte mama toch een mooie zwarte jas mee gekregen en het staat hem goed! Het is een vrolijk en open ventje,net als zijn naamgenoot een stoer kereltje met een klein hartje! Fonzie zal als hij oud genoeg is verhuizen samen met Daan.

Peertjes Kintana Ivy 

Ze zeggen wel eens save the best for last….Ivy is zo een voorbeeld wat een mooie kleine meid en wat een toppertje ,want wist mama Katinka nog niet zo goed wat ze met een kindje aan moest Ivy hield vol en had honger en dus drinken of mama nou wilde of niet! Uiteindelijk heeft mama Katinka haar in haar hart gesloten en voelt zich toch wel echt moeder nu! Ivy is op 14 juni midden op de dag geboren om 14:20 in de wei. Katinka is haar mama en Oscar haar papa. Haar tweede naam deelt ze met haar mama, die als tweede naam Istilla heeft dat kleine ster betekend Kintana betekend ook kleine ster en is door elkaar gehutseld bijna de naam van jawel…Katinka haar mama!

Peertjes Make A  Wish Tessa

Tessa Geboren op 5 april 2017 ,Helaas hebben we Tessa maar 4 weekjes bij ons mogen hebben,ze werd ernstig ziek en ondanks al onze inzet samen met de doktoren in de kliniek heeft ze het niet mogen redden. Soms is alles uit de kast halen niet genoeg……..run free kleine meid

Peertjes It’s a kind of Magic

Macho is geboren op 21 september 2016 om 22.15 in de avond ,hij is de prachtige zoon van Winnie en Bruno. Een mooie fier mannetje met een geblokte bouw ,klein hoofdje en prachtige grote oren.  we hadden hem graag willen houden als toekomstig dekhengst maar helaas twee mannen op 1 terrein bleek toch niet haalbaar en dus is macho verhuist naar een lieve familie in Brabant en daar gaat hij samen leven met een mooie ezel dame en heel veel andere dieren.

Peertjes Lucky Bucky Djoep

Djoep is geboren op 15 juli om 01:00 in de nacht,hij en mama pink hebben het helemaal zelf gedaan en wij hebben alleen maar op een afstandje mee hoeven te genieten. Na een snelle zachte landing stond deze kleine man binnen no time in de benen en ging hij op zoek naar de melkfabriek ook die was snel gevonden !! Een landing volgens het boekje dus heerlijk!  Djoep zijn naam heeft hij gekregen van zijn nieuwe toekomstige baasje die al reikhalzend naar hem uitkeek……en nu nog meer maar nog even geduld als Djoep zes maanden is mag hij op avontuur bij Anja en Mart en dat gaat vast een feestje worden……Anja en Mart bedankt dat jullie ons mooie lieve kleine mannetje een mooi thuis voor de toekomst willen geven!

Peertjes Morning Star Dunja

3 keer op rij heeft Julie het gedaan een fantastisch merrie veulen voor ons op de wereld zetten en ook op deze kleine Dunja kunnen we niet anders als trots zijn!! een prachtige parmantige dame met een mooi donkerbruin jasje en de mooie rechte streep beentjes van haar mama. Dunja heeft net als haar halfzusjes Ayleen en Jessy een prachtige bouw en zeer lief zacht karaktertje. Een stamboom om van te smullen met bewezen kampioenen bij haar voorouders, ze komt uit de beroemde Belle Acres Jennie Sam lijn . Je zou ze allemaal wel willen houden maar we hebben haar halfzusje Ayleen al en dus moet je soms lastige beslissingen maken…..voor de mazzelaar onder jullie ze komt dus te koop!!! en ja die mazzelaar is langs geweest en heeft haar snel ingepikt..hi hi

Peertjes Dreamcatcher Jazzlynn

WAUW wat een mooi pakketje heeft de ooievaar afgeleverd in de vroege uurtje van 18 juni , we hadden niks door aan haar mama Babette ,hadden nog de camera gecheckt om 00.30 maar geen teken en toch toen we zaterdag ochtend 18 juni vroeg in stal keken stond ze daar fier en trots, Jazzy ons eerste veulen van 2016. Jazzy is alles waar we op gehoopt en van gedroom hadden! Kerngezond ,mooie stevige bouw, klein hoofdje,heerlijk lief snuggle karakter, en als slagroom op het toetje een fantastisch mooi jasje wat willen we nog meer, niks dus genieten maarrrrrrrrr

Peertjes Limited Edition Lilly

Lilly is de verrassing van 2015 , geboren op 4 november om 22:45 in de avond, ver buiten ons normale veulen seizoen. Maar wat zijn we blij en trots op deze kleine meid!

Ze is de mooie dochter van Bella en Gijs, zal net als haar vader mooi grijs bruin van kleur worden en iemand heeft met de ‘verfkwast’ geknoeid op haar voorhoofd hi hi waardoor ze een mooie witte toef heeft! Ze heeft een mooie stevige bouw, is zeer levenslustig en ondernemend. Is nu al een echt hartendiefje en zal dan ook uitgroeien tot een ras knuffel ezeltje!                              Lilly en haar Papa Gijs gaan in de komende maand samen verhuizen naar Caro en Jack in Brabant waar ze een enorm warm thuis zullen krijgen vol aandacht en liefde. Caro en Jack enorm bedankt dat jullie op dit geweldige duo wilde wachten en we weten zeker dat ze het wachten meer dan waard zijn!!!

Peertjes Summertime Bailey

Bailey is de mooie donkere zoon van Eola Hills WV-Fantasia en GP Oscar Wilde Side . Hij is geboren in de vroege uurtje van 23 juni…3 weken voor zijn geplande aankomst!  Het is een zeer ondernemend veulen wil de wereld graag ontdekken. Een sterk ventje en erg mens gericht hij is nu al gek op knuffelen…. Deze kleine charmeur heeft het hartje van Marieke en Joost gestolen en woont inmiddels samen met zijn halfbroer Noah in het mooie Brabant!

Peertjes Sunrise Ayleen

Ayleen is de prachtige dochter van Cedar Creek Julie Sam en Peertjes Lucky Luke,Ze is geboren op 16 april 2015 om 06.35 in de ochtend. Terwijl het zonnetje op de stallen begon te schijnen maakt zij een zachte landing. Ayleen is een super vrolijke en mooie merrie met een zeer open karakter, is nergens bang voor en wil vanaf minuut 1 de wereld en alles wat erop leeft ontdekken. Haar eerste dag begon ze meteen door de wei te rennen en vrolijk en gek rond te huppen en dus kwam als snel het liedje in mijn hoofd ♪ Come on Ayleen ♪♪ …daar komt haar naam dus vandaan! Mama Julie is een zeer relaxte moeder en vind het allemaal prima en laat haar lekker gaan……..

Omdat je niet alles kan verkopen of was het nou andersom,niet alles kan houden? Nou ja hoe dan ook ,we hebben besloten dat deze mooie meid voorlopig lekker bij ons blijft! Dus sorry ,Ayleen is niet te koop!

Peertjes Midnight Blues Noah

Noah onze showbink is geboren op 7 april 2015 om 01.05 in de nacht. Hij is de mooie en lieve zoon van Peertjes Bleu Velvet Babette en GP Oscar Wilde Side. Noah is een super zacht en lief hengst veulen en weet dat hij de looks heeft ha ha ha hij staat regelmatig gewoon lekker te pronken zo van zie mij eens staan. Hij heeft het heerlijke kleine hoofdje van Papa Oscar geérfd en het zachte karakter van zijn mama Babette. Marieke en Joost zagen Noah en kaapte hem vlug weg voordat hij te koop zou komen……slimme zet Marieke en Joost jullie gaan zeker weten heel veel plezier van Noah beleven!!

Peertjes Queen of Hearts Lucy

Lucy is geboren op 19 augustus 2014 om 11.30 in de ochtend. Het was een zeer vlotte landing en ook het opstaan en de melkfabriek vinden was binnen een uurtje gepiept!

Lucy was een ware verrassing voor ons omdat we dachten dat haar mam pink niet zwanger kon worden. Maar niets bleek minder waar, Pink had gewoon wat meer tijd nodig, tijd die we haar gegeven hebben en daar heeft ze ons iets fantastisch voor terug gegeven!!

Lucy is een zeer lief aanhankelijk meisje met een prachtig rood jasje net als haar ouders.

Levenslustig en nu al een ware knuffelkampioen,zo gauw je de wei in komt rent ze op je af en kruipt het liefst in je……Buiten dat lieve open karakter heeft ze een prachtige stamboom en is ze zeker een belofte voor de toekomst.

Ze is in alle opzichten het toonbeeld van hoe een mini ezel hoort te zijn van binnen en van buiten!!!!

Lucy is verhuist naar België samen met haar vriend Olly wonen ze nu bij Els,Patrick en Quinten en 5 nieuwe langoor vriendjes!

Peertjes in a Nick of Time

Nick is geboren op 19 april 2014 om 14:00,net op het moment dat hier ezel vrienden uit Amerika over waren. Nicky en haar man Doug hebben alles live kunnen beleven!

Het was een zeer vlotte bevalling want binnen 10 minuutjes was deze mooie vent er al,binnen een uurtje stond hij in de benen en wat voor een benen,de dames zouden er jaloers op zijn!

Nick is een zeer slank veulen met mooie grote oren een vriendelijk klein hoofdje en mooie grote kijkers waar hij nieuwsgierig de wereld mee rond kijkt!

Je begrijpt zijn naam heeft hij te danken aan onze Amerikaanse ezel vrienden,dat hij Nick moest heten was al snel duidelijk en omdat de landing juist plaats vond dat hun er waren en dat het zo snel ging……juist ja, in a Nick of Time!!!!  Nick is inmiddels verhuist naar Belgi� en woont bij drie mooie dames……

Peertjes Spotzs On Nelson

Nelson is geboren op 7 april 2014 in de vroege ochtend. Zijn landing begon om 07:10 en om 07:40 was hij daar!

Nelson is de prachtige zoon van Eola Hills WV- Fantasia en GP Oscar Wilde Side!

Hij is het evenbeeld van zijn vader geworden,mooi donker bont dus met een klein hoofdje! Stevige stappers en een mooie geblokte bouw.

Het is dat we geen plaats meer hebben voor nog een man anders wist ik het wel!

Nelson is een zeer open mannetje, erg vriendelijk, zeer onderzoekend en mensgericht en gek op zijn halfbroer Indy!

Nelson woont samen met zijn halfbroer Indy in het midden van het land bij Carla en Dries.

Peertjes Charming Indy

Indy is geboren in de zeer vroege ochtend van zaterdag 29 maart 2014, en stond ons als verrassing op te wachten!!

 Zijn mama Annabelle had geen enkel teken gegeven en heeft dit keer lekker alleen en zonder pottenkijkers gedaan.

 Indy is een zeer klein veulen van net geen 45 cm bij geboorte maar met alles erop en eraan en zeer levenslustig!

 Hij heeft een sierlijk klein hoofdje,mooie stevige stappers en is een echt dapper ventje die graag op onderzoek uitgaat.

 Indy woont samen met zijn halfbroer Nelson in het midden van het land bij Carla en Dries.

Peertjes Black Pearl Jessy

Onze prachtige kleine Jessy,na een zachte vlotte landing zag zei op 12 augustus 2013 om 21.00 het eerste levenslicht! Het is een heerlijk open en vrolijk meisje.

Ze is de Dochter van onze Julie Sam ( 78 cm) en Itsy Bitsy Premi�re Edition een prachtige kleine (74 cm ‘groot’) zwarte hengst.

Ze heeft het mooie zwarte vachtje van haar vader geërfd, het lieve karakter en de mooie vrouwelijke uitstraling van haar mama.

Ze heeft een stamboom om van te smullen,die helemaal terug gaat naar de originele import vanaf Sardini� en Sicili�.

Maar nog beter ze heeft een mooie bouw een super lief karakter en is een heuse ster in de dop….ze heeft de potentie en de looks om een super fok merrie te worden!!

Jessy is verhuist naar het zonnige zuiden, Lilian en Rene bedankt dat jullie dit heerlijke meisje een mooie zonnige toekomst willen bieden en wederom voor het gestelde vertrouwen in ons fokprogramma!!! We weten zeker dat jullie een hoop plezier aan haar zullen gaan beleven……..

Peertjes Mister Bo Django

Django is geboren op 14 april 2013 om 20.00, hij is prachtige de zoon van Babette en Luke.

De bevalling ging geheel volgens het boekje binnen een half uurtje was hij ‘geland’ daarna stond hij binnen een half uurtje in de benen en even later stond hij al te drinken.

Het is een levenslustig kereltje en hij doet ons veel aan zijn papa Luke denken,die net zo lief en ontdekkend was als veulen.

Django zijn naam betekenis is :Stoer, knap, lief en beschermend,karakter vol en levenslustig en dat is hij helemaal ten voeten uit! de naam past hem dus prima!!

Django is (samen met zijn vriendje Max) verhuisd naar de familie Bakker!! We wensen jullie super veel plezier met jullie twee prachtige lieve mannen!!!

Peertjes Sunnery Jack

Jack is geboren op 29 juni 2012 om 00.05, Hij is de prachtige zoon van Annabelle en Oscar

Jack is een bijzonder mannetje,met een bonte papa en een grijze mama en dan toch zo mooi donkerbruin vachtje met rode highlights!?

Hij heeft het zeer lieve en gemoedelijke karakter van Mama mee gekregen en het mooie kleine hoofdje en de zware geblokte bouw van zijn Papa.

Jack heeft een nieuw huisje gevonden, inmiddels is hij samen met Snow in het oosten van het land gaan wonen bij Sylvia en Eric.

Met dank aan Sylvia en Eric dat ze deze kanjer zo een mooi en liefdevol thuis hebben gegeven…….

Peertjes Istilla Katinka

Katinka is op 15 juni 2012 om 00.05 in de nacht geboren , Katinka is de prachtige dochter van Fanny en Pepe.

Het is een bijzonder meisje, 3 kleur bont net als haar Papa Pepe Petit!!

Een mooie witte bles siert haar vrouwelijke hoofdje. Ze heeft twee witte stippen op elke bil een,en zwarte puntjes op haar oortjes.

En omdat je niet alles kan verkopen…of was het nou andersom? niet alles zelf kan houden…hoe dan ook Katinka is een blijvertje…..Dus sorry deze dame is niet te koop!!

Peertjes Janelly Candy

Candy is geboren op 28 mei 2012 om 02:10 in de nacht, zij is de prachtige dochter van Dandelion en Oscar

Candy is een super merrie,het evenbeeld van haar moeder Dandi! Ze heeft prachtige grote sprekende ‘bambi’ ogen.

Candy is een fier dametje die nu al weet wat ze wil! Staat prachtig op haar beentjes en onderzoekt de wereld……..

Candy is inmiddels verhuist ze woont nu samen met Dancer en Kathie bij Anneke,Jan ,Talina en Hidde!

Dank aan Anneke en Jan voor het liefdevolle thuis dat zij ze willen geven,wij wensen hun heel veel plezier met hun prachtige lieve trio mini ezeltjes!

Peertjes  Joyfull  Mambo

Mambo is geboren op 30 juli 2011 om 19.30 , hij is de prachtige zoon van Snow en Oscar.

Net als zijn half broer Luke, is Mambo een heel sterk en levenslustige kereltje. Dat bleek wel weer uit het feit dat hij een half uurtje nadat hij ter wereld kwam ging staan en drinken en pas om 02.30 in de nacht besloot dat het tijd was om een brood nodig slaapje te gaan doen. Mambo heeft een nieuw huisje gevonden en is verhuist naar Texel. Wij wensen Willem, Ingrid ,Lotte en Jumbo heel veel plezier met Mambo

Peertjes Petit Fleur

Fleur is geboren Op 22 april 2011 om 22.30, zij is de dochter van Annabelle en Oscar.

Fleur is een prachtig grijs merrie veulen,staat fier op haar stevige beentjes en is de wereld aan het ontdekken!!

Fleur heeft een fantastisch nieuw huis gevonden bij Dinant en Marijke in het oosten van het land.

Peertjes Lucky Luke 

Luke is geboren op 13 april 2010 om 22.15 in de avond. Vanaf het moment dat Luke ter wereld kwam was hij enorm avontuurlijk en beren sterk! het is een mooi stevig gebouwd kereltje, met een super lief en leuk karakter, Hij is inmiddels uitgegroeid tot een mooie vent met een goud karakter en woont in het midden van het land bij Antine en Gert. Wij hebben nu een mooie rode dochter van hem in ons midden,Ayleen.

Peertjes Mona Lisa

Op 3 april 2009 om 19.30 begonnen de wee�n bij Nuance en om 19.55 was Lisa er al. Het ging gelukkig allemaal voorspoedig en vlot en al snel stond ze in de beentjes en dronk ze. Het is een mooi en levenslustig ezeltje. Lisa is het evenbeeld van haar vader Rapatout. Lisa was 55 cm bij geboorte. Lisa is verhuist naar het uiterste zuiden van Nederland en woont nu bij Lilian en Rene van mini ezel stal Leone…..

Peertjes Beau

Beau is geboren op 26 april 2009 om net even over twaalven s’nachts. Beau is inmiddels verhuist naar de familie Verdonk in Polsbroek en houd Rapatout gezelschap!

Peertjes Bleu Velvet Babette 

Op 17 mei 2009 om 14.00 in de middag kreeg Annabelle haar eerste weeën en nog geen 10 minuutjes later om 14.10 lag er een pracht van een dochter naast haar te pronken met een vachtje van blauw fluweel! ……. Sorry Babette is niet te koop!!

Peertjes Spirit Dancer

Geboren op 14 juni 2007, Dancer is verhuist naar het noordoosten van het land. 

Peertjes Suprise Elise

Geboren op 4 juni 2006 en Elise is verhuist naar het oosten van het land