Peertjes Blue Velvet Babette

Kleur: Donker grijs
Geboren: 17 mei 2009
Hoogte: 81cm

Babette is geboren op 17 mei 2009 hier bij Stal ‘T Peertje. Babette haar moeder is Gardner’s Annie Belue (Annabelle) en haar vader is Marklye’s Orlando (Olly). Babette is klein en toch mooi stevig gebouwd en is zeer aanhankelijk!! Ze is inmiddels uitgegroeid tot een kleine ini mini Hummer. Babette heeft naast een super bouw en super karakter ook een zeer mooie stamboom met namen als oa: Valentino 50,MGF Cherry’s Beau, The Fireman,


Babette in volle vaart showt haar prachtige beenwerk!

Assphalt Acres One Shining Moment 

Vader: Lil Angels Flash Gordon
Moeder: Lil Angels Autum Angel
Kleur:  Donker bruin bont
Geboren: 07 april 2014
Hoogte:  80 cm

Molly zoals wij haar noemen is een geweldig lieve donker bonte merrie van bijna drie lentes jong. Molly komt uit Amerika en is samen met haar vriendin Winnie (windjammer) op 22 januari 2016 aangekomen op Schiphol. Het is een merrie waar we lang naar gezocht hebben en veel tijd en energie in gestoken hebben om haar naar hier te krijgen,want eigenlijk was ze helemaal niet te koop! Maar gelukkig werd ze ons gegund en mocht ze toch deze kant op komen….ze is echt een verrijking voor onze kudde, ze is alles wat we gehoopt hadden mooi van buiten en van binnen! Een echte blikvanger met haar mooie witte bles en vlekjes,maar ook een ongelofelijk lieve knuffelbeer! Ze staat altijd als eerst bij het hek om haar knuffel op te halen vanaf de dag dat ze hier is. We kunnen niet wachten om te zien of zij haar looks ook door gaat geven aan haar baby’s maar we zullen wel moeten wachten want deze kleine meid mag eerst lekker volwassen worden. Ze brengt ons een hele nieuwe bloedlijn die prima match met onze dekhengst Oscar. Zeker een belofte voor de toekomst!

Met dank aan Steve en Jill van Assphalt Acres! Want deze mooie dame was eigenlijk niet te koop,maar werd ons toch gegund!

Peertjes Sunrise Ayleen

Kleur: Donker rood
Geboren: 16 april 2015
Hoogte: 78cm

Ayleen is een super leuk lief en open en zeer zachtaardig merrie veulen vind alles en iedereen lief en interessant!

Haar moeder Julie heeft ons voor de tweede keer verwend met een super merrie veulen en we hebben dan ook besloten haar te houden. Ayleen is een ware levensgenieter en race monster. Er zit geen rust in haar kleine kontje en ze wil dan ook niet anders dan de wereld ontdekken op top snelheid,vol levenslust en gekkigheid dat is onze kleine meid…

Asspalt Acres MGF  Windjammer 

Vader: Arrow creek ace in the hole
Moeder: MGF Chocolate Ganoche
Kleur: Zwart met witte aftekeningen
Geboren: 2 juni 2010
Hoogte: 78cm

Winnie is een prachtige kleine zwarte dame van bijna 7 lentes jong,Robuust van bouw en toch mooi klein. Ze heeft een zeer mooi sprekend klein vrouwelijk hoofdje. Is een lieve dame met een zacht karakter maar niet zo uitbundig in haar begroeting als haar reisgenootje Molly. Deze dame kijkt het liever even aan en komt dan naar je toe als ze zin heeft,alles op haar eigen tempo! Ze brengt ons een hele nieuwe bloedlijn ,wat in de toekomst super zal matchen met onze dekhengst Oscar.

Met dank aan Steve en Jill van Assphalt Acres! Want deze mooie dame was eigenlijk niet te koop,maar werd ons toch gegund!

BBS Snowbelle Fox Impress

Vader: MGF Marks Impressive
Moeder: LN Dusty Red Fox
Kleur: Donker bruin bont
Hoogte: 84cm

Snow is op date met oscar voor een zomer 2019 baby

Snow is terug van weg geweest!! en wat zijn we blij om haar weer in ons midden te hebben!! We hebben eigenlijk nooit de intentie gehad haar te verkopen ,maar soms loopt het zo en gun je een ander ook een mooie merrie om mee van start te gaan. Maar wat was ik blij toen haar eigenaar zei we willen inkrimpen en Snow zoekt een goed huisje…ik heb altijd de afspraak dat mensen in zo een situatie eerst met ons contact opnemen en zo deed haar eigenaar dat ook gelukkig! Ze is dus weer hier bij ons en zal voorlopig hier lekker blijven. We genieten weer volop van haar en ik geloof zei ook van ons. Snow is een super mooie stevig gebouwde merrie met een zeer lief karakter. Een bloedlijn om van te smullen en heeft ons twee super veulentjes gegeven in het verleden, waarvan een zelfs nu als verdienstelijk dekhengst door het leven gaat. Welkom terug Snow.

Itsy Bitsy Pretty in Pink


Vader: Ma &Pa Happytime Acres Pep-R-Oni
Moeder: Butterflat Amelia
Kleur: Licht rood
Geboren: 8 mei 2007
Hoogte: 81cm

Pink is een zeer mooie licht rode merrie met witte kol. Pink is half november 2012 gearriveerd uit Houston samen met Julie. Pink is van de bekende Itsy Bitsy farm. Pink ontpopt zich meteen al als een ontzettende lieve knuffelbeer maar dan wel voor mij ,bij vreemde kijkt ze de kat uit de boom en als het te druk word in haar wei daar houd ze niet van. Ze heeft een zeer mooie nieuwe bloedlijn voor ons vol met mooie namen zoals LN Redsonnehi en Valentino 50 en veel vooral rood gekleurde voorouders….. We zijn bijzonder blij en trots deze lieve en mooie dame aan onze kudde toe te mogen voegen! Een lang gekoesterde droom van een mooie en gezonde rode erf lijn is hiermee uitgekomen

Peertjes Istilla Katinka

Kleur: Donker bruin bont / witte bles
Geboren: 15 juni 2012
Hoogte: 78cm

Katinka is op date met oscar voor een voorjaar 2019 baby

Katinka een echte kleine doerak,met een hart van goud,een zeer fleurige en kleurig merrie!

Qua kleur dus echt een mengel moesje geworden van haar ouders, een beetje wit een beetje bruin en rood en een heel klein beetje zwart! En een mooie witte bles siert haar prachtige vrouwelijke hoofdje.

Katinka heeft een geweldige stevige bouw en is mooi klein, ze heeft een heerlijk pittig en lief karakter,en dat samen met haar mooie bouw heeft ons doen besluiten haar bij ons te houden…en van dat besluit heb ik nog geen dag spijt. Katinka is alles wat ik gehoopt had en meer!

Eola Hills WV Fantasia

Kleur: Zwart met witte aftekeningen
Geboren: 9 september 2008
Hoogte: 80cm

Fanny is een prachtige zwarte merrie met witte aftekeningen. Mooi stevig van bouw en toch zeer klein. Ze heeft een mooi klein hoofdje met sprekende ogen. Het is een pittige dame die weet wat ze wil en wat niet! Ze is gek op aandacht en komt dan ook lekker naar je toe omdat te krijgen….Fanny brengt ons ook een hele nieuwe bloedlijn met veel Cirlce C ezeltjes in haar achtergrond. Een welkome aanvulling op onze bestaande bloedlijn! Fanny heeft ons meteen verrast en verwent met een super mooi en lief merrie veulen, Peertjes Istilla Katinka. Zij is zeker een aanwinst voor de toekomst en dus hebben we nu zowel moeder als dochter.

Cedar Creek’s Julie Sam

Kleur: Donker rood
Geboren: 24 april 2005
Hoogte: 78cm

Julie is samen met Pink hier aangekomen half november 2012 vanuit Houston,USA. Julie is een super mooie en vooral erg lieve en zachte merrie. Op dit moment is haar hobby gras eten. Tja daar hebben ze niet zo veel van in Texas,dus is ze hier aan de inhaal slag begonnen. Ze is een kleindochter van de beroemde Bell E Acre’s Jennie Sam!! Ze heeft een zeer indrukwekkende stamboom die helemaal terug gaat tot aan de originele import van Sardinie en Sicilie…. Wij voelen ons zeer blij en trots om dit geweldige ezeltje toe te mogen voegen aan onze kudde!! en nu hebben we ook een mooie rode dochter van haar die we aan gaan houden geweldig! De bloedlijn zet zich voort……

Bella Donna

Kleur: Donker bruin
Geboren: 1 April 2007
Hoogte: 85cm

Bella is op date met Oscar voor een mei 2019 baby

Bella woont sinds kort bij ons,niet gepland,maar meer dan welkom! Bella heeft een mooie stevige bouw en een lief karakter. Ze is helaas ook echt wel ‘wat’ te dik en dus zal ze moeten afvallen,dit zullen we heel geleidelijk gaan doen om alles veilig te houden. Inmiddels is ze al aardig wat afgevallen en weer in een veilig vaarwater met haar gewicht! Bella is hier rustig aan het wennen en inmiddels mama geworden van Lilly een zeer lief en aandoenlijk merrie veulen. Ze heeft zich ontpopt tot een ongelofelijk lieve teddy beer,haar gereserveerdheid is weg, je moet haar nu zelfs aan de kant duwen als je er langs wilt ha ha ha…het kan verkeren!!!!

Triple Terceira Di Leone

Kleur: Bruin
Geboren: 14 augustus 2018
Hoogte:

Tess is een prachtig meisje die geboren is bij een collega fokker van ons, in het zuiden van het land, bij Lilian Meijs van Mini ezelstal Leone. Vanaf de eerste minuut was ik al onder de indruk van haar en gelukkig wilde Lilian haar laten gaan en dus komt ze als ze oud genoeg is naar ons toe om onze kudde op te vrolijken! Tess heeft een mooie geblokte bouw en is nu nog bruin (ig) van kleur met een paar witte haartje in haar kuifje,bezit een mooie bloedlijn die mooi aansluit in de toekomst bij onze Oscar….