Eve Lil Rose Di Leone

Vader: Peertjes Lucky Luke
Moeder: Hawkswind Triple Tiara
Kleur:  Bruin
Geboren: 17 april 2019
Hoogte: ntb

Onze Roos wat een heerlijke meid is dit!!!! Dikke vrienden met Tess en altijd in voor grappen en grollen. Roos heeft een mooie stevige bouw, prachtig beenwerk, sprekend hoofdje en een top karakter! We kijken uit naar de toekomst en genieten elke dag van haar……


Triple Terceira di Leone (Tess) 

Vader: Ramses van de falcoo farm
Moeder: Short Assets Pillar
Kleur:  Bruin
Geboren: 13 aug 2018
Hoogte: ntb

Tess is een prachtig meisje die geboren is bij een collega fokker van ons, in het zuiden van het land, bij Lilian Meijs van Mini ezelstal Leone. Vanaf de eerste minuut was ik al onder de indruk van haar en gelukkig wilde Lilian haar laten gaan Tess heeft een mooie geblokte bouw en is nu nog bruin (ig) van kleur met een paar witte haartje in haar kuifje,bezit een mooie bloedlijn die mooi aansluit in de toekomst bij onze Oscar…..

Peertjes Sunrise Ayleen

Vader: Peertjes Lucky Luke
Moeder: Cedar Creek’s Julie Sam
Kleur:  Donker rood
Geboren: 16 april 2015
Hoogte: 78 cm

Ayleen is een super leuk lief en open en zeer zachtaardig merrie veulen vind alles en iedereen lief en interessant!

Haar moeder Julie heeft ons voor de tweede keer verwend met een super merrie veulen en we hebben dan ook besloten haar te houden. Ayleen is een ware levensgenieter en race monster. Er zit geen rust in haar kleine kontje en ze wil dan ook niet anders dan de wereld ontdekken op top snelheid,vol levenslust en gekkigheid dat is onze kleine meid…

Asspalt Acres MGF  Windjammer 

Vader: Arrow creek ace in the hole
Moeder: MGF Chocolate Ganoche
Kleur: Zwart met witte aftekeningen
Geboren: 2 juni 2010
Hoogte: 78cm

Winnie is een prachtige kleine zwarte dame van bijna 7 lentes jong,Robuust van bouw en toch mooi klein. Ze heeft een zeer mooi sprekend klein vrouwelijk hoofdje. Is een lieve dame met een zacht karakter maar niet zo uitbundig in haar begroeting als haar reisgenootje Molly. Deze dame kijkt het liever even aan en komt dan naar je toe als ze zin heeft,alles op haar eigen tempo! Ze brengt ons een hele nieuwe bloedlijn ,wat in de toekomst super zal matchen met onze dekhengst Oscar.

Met dank aan Steve en Jill van Assphalt Acres! Want deze mooie dame was eigenlijk niet te koop,maar werd ons toch gegund!

BBS Snowbelle Fox Impress

Vader: MGF Marks Impressive
Moeder: LN Dusty Red Fox
Kleur: Donker bruin bont
Hoogte: 84cm

Snow is op date met Oscar voor een zomer 2021 baby

Snow is terug van weg geweest!! en wat zijn we blij om haar weer in ons midden te hebben!! We hebben eigenlijk nooit de intentie gehad haar te verkopen ,maar soms loopt het zo en gun je een ander ook een mooie merrie om mee van start te gaan. Maar wat was ik blij toen haar eigenaar zei we willen inkrimpen en Snow zoekt een goed huisje…ik heb altijd de afspraak dat mensen in zo een situatie eerst met ons contact opnemen en zo deed haar eigenaar dat ook gelukkig! Ze is dus weer hier bij ons en zal voorlopig hier lekker blijven. We genieten weer volop van haar en ik geloof zei ook van ons. Snow is een super mooie stevig gebouwde merrie met een zeer lief karakter. Een bloedlijn om van te smullen en heeft ons twee super veulentjes gegeven in het verleden, waarvan een zelfs nu als verdienstelijk dekhengst door het leven gaat. Welkom terug Snow.

Itsy Bitsy Pretty in Pink


Vader: Ma &Pa Happytime Acres Pep-R-Oni
Moeder: Butterflat Amelia
Kleur: Licht rood
Geboren: 8 mei 2007
Hoogte: 81cm

Pink is een zeer mooie licht rode merrie met witte kol. Pink is half november 2012 gearriveerd uit Houston samen met Julie. Pink is van de bekende Itsy Bitsy farm. Pink ontpopt zich meteen al als een ontzettende lieve knuffelbeer maar dan wel voor mij ,bij vreemde kijkt ze de kat uit de boom en als het te druk word in haar wei daar houd ze niet van. Ze heeft een zeer mooie nieuwe bloedlijn voor ons vol met mooie namen zoals LN Redsonnehi en Valentino 50 en veel vooral rood gekleurde voorouders….. We zijn bijzonder blij en trots deze lieve en mooie dame aan onze kudde toe te mogen voegen! Een lang gekoesterde droom van een mooie en gezonde rode erf lijn is hiermee uitgekomen

Santa Maria Lua di Leone

Vader: GP Oscar Wilde Side
Moeder: Short Assets Pillar
Kleur:  Bruin
Geboren: 8 april 2020
Hoogte: ntb

Mara onze nieuwste aanwinst komt bij onze collega fokker mini ezel stal Leone uit het zuiden des lands . Mara is een halfzusje van onze Tess en een dochter van onze Oscar! We wilde graag een mooie Oscar dochter hebben omdat onze kerel er niet jonger op word en we zijn bloedlijn heel graag zien. Mara is een pittige tante die het kaas niet van haar brood laat eten staat dus echt haar mannetje euhh vrouwtje in onze kudde. We gaan de komende jaren hopelijk heerlijk genieten van deze spicy lady!!!

Eola Hills WV Fantasia

Kleur: Zwart met witte aftekeningen
Geboren: 9 september 2008
Hoogte: 80cm

Fanny is een prachtige zwarte merrie met witte aftekeningen. Mooi stevig van bouw en toch zeer klein. Ze heeft een mooi klein hoofdje met sprekende ogen. Het is een pittige dame die weet wat ze wil en wat niet! Ze is gek op aandacht en komt dan ook lekker naar je toe omdat te krijgen….Fanny brengt ons ook een hele nieuwe bloedlijn met veel Cirlce C ezeltjes in haar achtergrond. Een welkome aanvulling op onze bestaande bloedlijn! Fanny heeft ons meteen verrast en verwent met een super mooi en lief merrie veulen, Peertjes Istilla Katinka. Zij is zeker een aanwinst voor de toekomst en dus hebben we nu zowel moeder als dochter.

Cedar Creek’s Julie Sam

Kleur: Donker rood
Geboren: 24 april 2005
Hoogte: 78cm

Julie is samen met Pink hier aangekomen half november 2012 vanuit Houston,USA. Julie is een super mooie en vooral erg lieve en zachte merrie. Op dit moment is haar hobby gras eten. Tja daar hebben ze niet zo veel van in Texas,dus is ze hier aan de inhaal slag begonnen. Ze is een kleindochter van de beroemde Bell E Acre’s Jennie Sam!! Ze heeft een zeer indrukwekkende stamboom die helemaal terug gaat tot aan de originele import van Sardinie en Sicilie…. Wij voelen ons zeer blij en trots om dit geweldige ezeltje toe te mogen voegen aan onze kudde!! en nu hebben we ook een mooie rode dochter van haar die we aan gaan houden geweldig! De bloedlijn zet zich voort……

Bella Donna

Kleur: Donker bruin
Geboren: 1 April 2007
Hoogte: 85cm

Bella is op date met Oscar voor een mei 2019 baby

Bella woont sinds kort bij ons,niet gepland,maar meer dan welkom! Bella heeft een mooie stevige bouw en een lief karakter. Ze is helaas ook echt wel ‘wat’ te dik en dus zal ze moeten afvallen,dit zullen we heel geleidelijk gaan doen om alles veilig te houden. Inmiddels is ze al aardig wat afgevallen en weer in een veilig vaarwater met haar gewicht! Bella is hier rustig aan het wennen en inmiddels mama geworden van Lilly een zeer lief en aandoenlijk merrie veulen. Ze heeft zich ontpopt tot een ongelofelijk lieve teddy beer,haar gereserveerdheid is weg, je moet haar nu zelfs aan de kant duwen als je er langs wilt ha ha ha…het kan verkeren!!!!

in memoriam Peertjes Blue Velvet Babette

Kleur: grijs
Geboren: 17 mei 2009 Overleden op 14 augustus 2020
Hoogte: 81cm

Babette is geboren op 17 mei 2009 hier bij Stal ‘T Peertje. Babette haar moeder is Gardner’s Annie Belue (Annabelle) en haar vader is Marklye’s Orlando (Olly). Babette is klein en toch mooi stevig gebouwd en is zeer aanhankelijk!! Ze is inmiddels uitgegroeid tot een kleine ini mini Hummer. Babette heeft naast een super bouw en super karakter ook een zeer mooi stamboom. Helaas is Babette afgelopen zomer overleden , Babette was een zeer bijzondere lieve merrie en we zullen haar nooit vergeten……….