GP Oscar Wilde Side

Met grote trots stellen wij u voor aan onze dekhengst Oscar. Het is een pracht hengstje waar wij lang naar gezocht hebben. Hij komt van de beroemde GP Oscar bloedlijn vol met kleine tot zeer kleine ezeltjes…..hij heeft dan ook een Super stamboom met oa namen als:GP Oscar, Mc Lendon’s Magnum 45, Mc Lendon’s Rad Reniker,etc. Voor ons dus een hele nieuwe bloedlijn. Hij is mooi klein, maar zeer stevig, heeft een mooi klein hoofdje,en ook niet onbelangrijk een ongekend super lief karakter!

En zoals je ziet bij zijn nakomelingen, ondanks dat Oscar gevlekt is, kan hij bijna alle kleuren vererven! Dat vinden wij zo leuk aan hem, je weet nooit wat het word, qua kleur dan. Want zijn mooie bouw en lieve karakter zien wij keer op keer terug keren in zijn veulentjes!! Een super hengst dus waar we super blij en trots op zijn!!

Zoals je ziet vind hij iedereen lief jong of oud! Hier is hij te zien met mijn neefje Jenson die hem een heerlijke borstelbeurt gaf!! En natuurlijk moest er ook even geknuffeld worden!

Met dank aan onze vrienden Rita en Ken van Low-Down donkey in Amerika,ondanks dat hij eigenlijk niet te koop was ,hebben ze hem toch de overtocht laten maken!! www.lowdowndonkey.com

Oscar staat ook ter beschikking voor uw merrie, vraag naar de mogelijkheden!!

Kleur: Donker Bruin Bont
Hoogte: 78 cm
Geboren: 15 mei 2005
Vader: GP Oscar
Moeder: GP Kitty
Veulens: